En av det populäraste karaktärerna av alla just nu inom Star Wars är Baby Yoda. Nu finns det till och med en hel avdelning med Baby Yoda merch, gulliga prylar som framförallt småbarn brukar älska. Produkterna håller en hög kvalité och det finns allt från strumpor till posters som är inspirerade av Baby Yoda. Baby Yoda är en av karaktärerna i TV-serien The Mandalorian som utspelar sig i Star Wars universum. Baby Yoda besitter den magiska kraften, the force. Star Wars är något som både stora och små gillar och det kan vara ett intresse som får dig och ditt barn att hitta en gemensam nämnare.

Kläder kan inspirera barn

Accessoarer och leksaker från Baby Yoda är perfekta att matcha med andra kläder med Star Wars tema. En del barn är väldigt bestämda och när de har bestämt sig för något vill de också ha det. Så varför inte bejaka barnets intresse för Star Wars om det finns ett sådant. Det kan bli enklare att få barnet att klä sig på morgonen om hen vet att favorittröjan ska på. Det gäller att välja dina strider och om barnet får bestämma sin vanliga kläder kan du bestämma till exempel ytterkläderna för att garantera att barnet håller sig varmt och torrt. Att ha ett tema på kläderna kan också motivera barn till mer lek och rörelse. Med allt från kläder och skor i samma tema får barnet också en unik look utan att tumma på kvalitét och funktion. Det viktigaste när det kommer till barnkläder är att barnen bär rätt kläder till rätt tillfälle – bra regnkläder när det regnar och varma kläder på vintern. Barnen behöver rätt kläder för att kunna leka och röra sig obehindrat och varken bli för blöta, varma eller kalla.

Få kläderna att hålla länge

Du kanske har köpt några dyrare plagg som du vill ska hålla ett tag. För att få barnens kläder att hålla längre ska du försöka att undvika att tvätta plaggen i onödan. Tvätta bara kläder som är synbart smutsiga. Många kläder går också att vädra om det inte finns några fläckar. De flesta fläckarna går bort vid 60 grader men det bästa är dock att tvätta på så låg temperatur som möjligt.