Det finns många sätt bygga lagkänsla i olika klubbar. Likadana kläder är ett sådant sätt. Traditionellt är det mest sporter som fotboll och basket som beställer tröjor med idrottslagets logga påtryckt. Men det är inget som säger att du inte kan bygga lagkänsla även i andra former av klubbar.

Investering i tröjor med tryck kan vara kul om barnet kanske är med i en “guild” i favoritspelet online, eller varför inte rollspelsklubben? På Medtryck hittar du kläder av hög kvalitet, i olika färger och former. Samtliga kan du beställa med eget tryck om du så önskar. Perfekt när man vill skapa lite särskild och påtaglig samhörighet bland barnen!

Kläder är ett uttryck för ens identitet

Kläder med tryck är bra för lagkänslan men också ett uttryck för identiteten, något som är viktigt för barn. Det är ett fysiskt bevis på att barnet är med i en klubb, ett sammanhang och del av något större. Det är extra lyxigt vid till exempel barnkalas som present och minne från dagen. Sedan är det inget krav att det ska vara en klubb eller förening. Varför inte trycka egna roliga ordspråk eller insiderskämt? Möjligheterna är stora och den kreativa kan säkert hitta på tusentals roliga idéer.

Tröjor med tryck inte bara för barn

Så klart behöver man inte vara barn för att skaffa tröjor med tryck! Det kan vara ett kul sätt att stärka teamkänslan på jobbet eller för att göra fredagens afterwork lite extra speciell. Se bara till att det finns både dam- och herrvarianter, och flera olika storlekar. Det är alltid trist när någon inte känner sig bekväm. Det är också smart att beställa några extra om det finns utrymme för det.

Digitaltryck och screentryck är de vanligaste metoderna för tröjor med tryck. Digitaltryck används generellt när motivet är lite större och detaljerat. Screentryck är billigare och lämpar sig bra för logotyper och andra “enklare” designer.