Snygga barnkläder är alltid lite klurigare att köpa än vuxenkläder. Barn är oftast mer aktiva och behöver således slitstarka kläder. Detta har gett upphov till ett stort utbud av funktionella barnkläder, men tyvärr är majoriteten av dessa oftast fula. Varför är det så svårt att hitta praktiska barnkläder som inte gör avkall på stilen? Det behöver inte vara särskilt svårt om du vet var du ska leta. Här guidar vi dig rätt till de coolaste och snyggaste kläderna för aktiva barn.

Satsa på kvalitet och klassiska plagg

Tyvärr gör många föräldrar misstaget att köpa billiga kläder som barnen kan använda när de leker utomhus. Dessa slit-och-släng-plagg må vara billiga, men i längden blir det dyrt eftersom de går sönder snabbt. Det bästa är att satsa på snygga kvalitetsplagg även till barnen. Dessa går att använda både vid aktiviteter och i vardagen vilket gör att varje plagg används mer. Det är dessutom bättre för miljön. Hos multi-brand kedjan johnells.se hittar du mängder av snygga och sportiga kläder till vuxna såväl som till flickor och pojkar. Johnells grundades redan 1893 och har sedan dess handplockat trendiga kvalitetskläder. Här finns barnkläder från bland annat Tommy Hilfiger, Peak Performance, Lyle & Scott, Polo Ralph Lauren, Barbour och Calvin Klein. Deras stora urval av klassiska, sportiga och slitstarka barnkläder hittar du i deras webbshop samt i någon av deras många butiker.

Köp barnplagg i stilrena färger

När du köper kvalitetsplagg till barnen är det rekommenderat att välja stilrena färger som marinblått, svart, grått, mörkgrönt och svart. Dessa färger är basfärger som enkelt går att kombinera med många olika färger. Detta gör att dessa stilrena kvalitetsplagg utgör basen i barnets garderob och kan användas vid många olika tillfällen.